Volg een erkende coachingsopleiding

Jezelf inzetten voor je medemens, op een effectieve manier bijdragen aan de zaken waar jong en oud nog hulp bij nodig heeft. Dit doe je als erkend coach. Een coach kun je zijn op verschillende vlakken en voor verschillende soorten mensen. Je moet hier alleen wel de fijne kneepjes van het vak van weten, zodat je vakkundig te werk kunt gaan om iemand te coachen. Om dit te kunnen doen volg je een erkende coachingsopleiding via Coachingopleiding.nl. Door deze erkende coachingsopleiding wordt je binnen enkele dagen klaargestoomd om op professioneel niveau mensen te coachen en hier je beroep van te maken. Je kunt zelf bepalen welke coachingsopleiding je wilt volgen en op welk niveau, zodat deze ook echt past bij waar je naar op zoek bent.

Leren op je eigen manier

Bij Coachingsopleiding.nl kun je veel verschillende erkende coachingsopleidingen volgen die voldoen aan jouw gewenste profiel. Wil je loopbaancoach worden, dan kun je hier een gespecialiseerde opleiding voor volgen. Wil je een coach zijn voor kinderen, dan zijn hier ook opleidingen voor. Alles volgens de officiële richtlijnen en op post hbo-niveau. De coachingsopleidingen bestaan uit een deel verplichte theorie als basis, gecombineerd met veel praktijklessen zodat je kunt ervaren hoe je de geleerde stof ook echt uit kunt oefenen. De opleidingen duren tussen de 9 en 26 dagen, met 13 dagen als meest voorkomende lengte. Het aantal dagen hangt af van welke coachingsopleiding je wilt doen en op welk niveau je deze gaat volgen. Aan het einde van elke erkende coachingsopleiding ontvang je een officieel certificaat waarmee je als coach ook op ondernemersbasis werk mag uitvoeren. 

Als erkend coach neem je het heft in eigen handen op het gebied van je loopbaan. Je hebt zelfinzicht en kunt proactief te werk gaan om iemand te coachen met zijn of haar werkzaamheden of loopbaan. Jezelf helpen anderen te helpen, dat is waar de erkende coachingsopleidingen van Coachingopleiding.nl voor staan. Jezelf verder ontwikkelen kan niet vroeg genoeg beginnen en daarom kan je op elk moment met een erkende coachingsopleiding van Coachingopleiding.nl beginnen.