Rijbewijs in Arnhem haal je makkelijk met de ANWB

rijbewijs in Arnhem

Via de ANWB heb ik destijds mijn rijbewijs in Arnhem gehaald. Door de vriendelijke instructeur, die echt de tijd voor mij nam en de rijbewijs in Arnhemduidelijke uitleg, was mij dit binnen de éérste keer al gelukt. Onderhand had ik er meer dan genoeg van om in een overvolle bus of trein te moeten zitten. Op dat moment was dit natuurlijk geweldig, want een ander alternatief was de fiets en met slecht weer is dat zeker geen pretje.

Momenteel is er een lentedeal bij de ANWB en dit betekend dat jij zeer goedkoop kan leren rijden. Je moet je hiervoor wel aanmelden en dan krijg je 2 rijlessen t.w.v. €100,-* en het Trefzeker Theorie pakket volledig Gratis! Tot en met 20 mei 2018 is deze aanbieding geldig, dus wees er snel bij.

Snel mijn rijbewijs in Arnhem gehaald, via de rijschool van de ANWB

rijbewijs in ArnhemVanaf mijn 18e verjaardag had ik mijn eerste proefles genomen. Aan de hand hiervan werd er bepaald hoeveel lessen ik ongeveer nodig zal hebben. Omdat ik best wel zenuwachtig was, dacht ik zelf dat het mij nooit zal lukken om een rijbewijs in Arnhem te halen. Voorheen had ik al moeite op de fiets en in een auto leek mij alleen maar moeilijker.

Mijn allereerste les kan ik nog goed herinneren. Die dag had ik om 14.00 uur de afspraak staan. precies op dat tijdstip kwam de instructeur met de leswagen voor rijden. Heel erg zenuwachtig stapte ik in en na een korte uitleg mocht ik de straat uitrijden. De instructeur heeft mij vanaf het begin op mijn gemak gesteld en de rest van de les ging voortreffelijk. Het heeft dan ook niet erg lang geduurd voordat mijn examen werd aangevraagd. Inmiddels had ik de theorie al op zak. Het examen ging dan ook vlekkeloos en was de eerste keer al geslaagd. Eindelijk mocht ik met mijn eigen auto, alleen de weg op gaan.