Rijschool in Nijmegen

Goede rijschool

Ik kon niet wachten tot ik oud genoeg was en mocht beginnen met mijn rijlessen. Al ruim voordat ik mocht beginnen met lessen, ben ik gaan zoeken naar een goede rijschool in Nijmegen. Ik heb mezelf toen ook gelijk al aangemeld. Dus zodra ik oud genoeg was, kreeg ik mijn proefles en daarna volgden de normale rijlessen.

Rijschool kiezen

In Nijmegen zitten natuurlijk best veel rijscholen. Dus welke zou nou goed zijn voor mij. Van vrienden en familie kreeg ik diverse tips. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Autorijschool Tempo. Voordat ik

Kosten rijlessen

Als student heb je natuurlijk minder te besteden dan wanneer je al werkt. Bij deze rijschool krijg je, als student, 50 euro korting op het lespakket. Ik heb gekozen voor het lespakket waarin 30 rijlessen, een keer praktijkexamen en online theorie zaten. Dit was voor mij voldoende, maar dit verschilt uiteraard van persoon tot persoon. Vooraf is het dus lastig om precies aan te geven wat de kosten voor het behalen van jouw rijbewijs zullen zijn.

Wanneer lessen

Er was nog iets wat ik zeer prettig vond bij deze rijschool. Ik kon namelijk zelf aangeven op welke tijd ik kon en wilde lessen. Ik kon dus ’s avonds lessen, maar ik kon ook na school gelijk gaan lessen. Als ik gelijk na school wilde lessen, werd ik zelfs bij school opgehaald en aan het einde van mijn les werd ik thuis gebracht. Ik vond dit erg prettig en ook luxe, want dit doet niet elke rijschool!

Instructeurs

Deze rijschool in Nijmegen heeft professionele instructeurs in dienst. Ik vond het echter erg fijn dat ik elke rijles dezelfde instructeur had. Hij en ik waren aan elkaar gewend en ik had na een aantal lessen al aan een half woord genoeg. Dit was erg fijn. Ik voelde me erg op mijn gemak bij deze instructeur en dit heeft er zeker toe bijgedragen dat ik mijn rijbewijs snel heb gehaald!