Je aanhanger rijbewijs in 1 dag halen?

Je aanhanger rijbewijs in 1 dag

Je aanhanger rijbewijs in 1 dag? Dan kan bij Osseforth Opleidingen. Ik kwam bij hen terecht toen ik op korte termijn mijn aanhanger rijbewijs wilde halen. We hadden namelijk een caravan gekocht maar ook daarvoor een een rijbewijs BE nodig. Omdat we hem snel wilden ophalen om ermee op vakantie te kunnen was het dus noodzakelijk om snel het aanhangerrijbewijs te halen.

Je aanhanger rijbewijs in 1 dag halen bij Osseforth Opleidingen

Je aanhanger rijbewijs in 1 dagAls je je aanhanger rijbewijs in 1 dag wilt halen kun je kiezen voor de individuele opleiding of de duo opleiding. Bij de laatste ga je samen met een andere cursist. Het voordeel daarvan is dat je van elkaar kunt leren en bovendien zijn de kosten lager. Ik heb zelf gekozen voor de individuele variant zodat ik echt rijles op maat kon krijgen. Het was echt ideaal. Je begint ’s ochtends met lessen en ’s middags heb je je BE rijbewijs.

Geen theorie-examen

Je aanhanger rijbewijs in 1 dagHet scheelt ook dat je voor je aanhanger rijbewijs in 1 dag geen theorie hoeft te halen. Dat hoeft sowieso niet voor je BE rijbewijs. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je de verkeersregels goed kent en ondanks dat je je autorijbewijs al hebt, is veel kennis weggezakt of zijn er nieuwe wetten en regels. Daarom wordt tijdens de rijopleiding ook aandacht besteed aan de theorie. Hiervoor krijg je een praktijkbegeleidingsboek. Heel handig want dat kun je ook naderhand nog eens inkijken.

Vrijblijvende proefles voor advies op maat

Wil jij ook je aanhanger rijbewijs in 1 dag halen? Neem dan eens contact op met Osseforth Opleidingen. Je kunt de opleiding volgen in Maastricht. Een snelcursus is trouwens niet voor iedereen geschikt, je kunt daarom het beste een vrijblijvende proefles van 90 minuten aanvragen om te bekijken of het ook iets voor jou is. Je krijgt dan direct advies op maat.