Wilt u ook graag aan uw assertiveit werken?

Toen ik afstudeerde, kreeg ik van mijn begeleider te horen dat ik het nog heel ver zou kunnen schoppen, mits ik wat aan mijn assertiviteit zou gaan doen. Ik had namelijk tijdens mijn stage een aantal kansen aan mij voorbij laten gaan en dat was niet altijd even handig. Ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om mijn assertiviteit te ontwikkelen omdat ik ook wel in de gaten had dat het soms niet verstandig was om heel lang de kat uit de boom te blijven kijken. Ik ben toen gaan kijken hoe ik het beste mijn assertiviteit kon trainen omdat ik niet echt wist hoe ik dit het beste kon aanpakken. Ik ben daarom gaan kijken wat ik over assertiviteit op het internet kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer een cursus zou kunnen gaan volgen. Dat is namelijk negen van de tien keer een betere zaak dan wanneer je zelf een beetje gaat lopen rommelen omdat je namelijk zelf niet altijd goed zicht hebt op je eigen assertiviteit. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een traject kon volgen dat mij aansprak en waarmee ik mijn assertiviteit kon ontwikkelen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van assertief.nl kon gaan omdat ik hier heel veel mogelijkheden kon vinden om te zorgen dat ik aan mijn assertiviteit kon werken. Veel mensen die dit ook wilden, zijn ook bij deze site terechtgekomen en dat is natuurlijk niet zonder reden. Hier kon ik de mogelijkheden vinden die ik nodig had om aan mijzelf te kunnen werken. Mocht u daarom ook het idee hebben dat u wel wat aan uw assertiviteit zou kunnen doen, dan kunt u hier een keer gaan kijken. U zult zien dat deze site heel veel handvaten te bieden heeft voor mensen die graag aan hun assertiviteit willen werken en ik heb daarom ook met veel genoegen de informatie op deze site doorgenomen. Ik heb gemerkt dat je hier eenvoudig een inschrijving kunt doen, dus ik heb gelijk spijkers met koppen geslagen.

Ik merk dat mijn assertiviteit veel meer ontwikkeld is nu

Ik ben hier in de leer gegaan en dat vond ik eerst best wel spannend maar ik merk dat mijn assertiviteit nu echt met sprongen toeneemt. Ik durf meer op mijzelf te vertrouwen en dat werpt gelijk zijn vruchten af. Mensen benaderen mij namelijk ook eerder met vragen en kansen en deze grijp ik maar wat graag. Ik ben daarom erg blij dat ik aan mijn assertiviteit ben gaan werken want ik heb hier echt heel veel voordeel van.

Wilt u zich ook opgeven?

Mocht u ook graag aan uw assertiviteit willen werken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site assertief.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier allemaal zou kunnen leren
  • Een keer contact opnemen wanneer u nog specifieke vragen heeft

Ik hoop dat deze mensen u ook veel kunnen bijbrengen. Ik heb gemerkt dat zij heel goed zijn in hun werk en ik pluk daar nu iedere dag de vruchten van.
Lees meer…