Wilt ook met een goede inwerk app werken?

Inwerken is een van de dingen op mijn werk die ik niet zo leuk vind. Ik ben een van de paar medewerkers die vaak worden ingezet om mensen in te werken die er nieuw komen werken. Ik mocht van mijn werkgever op zoek naar een makkelijkere manier van inwerken en toen vond ik de inwerk app van het bedrijf fanfactory.nl. Deze inwerk app biedt alles wat u nodig heeft om uw nieuwe medewerkers goed in te werken op de meest efficiënte manier die u zich maar kunt indenken. Wat fijn is is dat u eerst een demo kunt aanvragen van deze inwerk app zodat u eerst kunt ervaren wat het is om deze app in huis te hebben en om er mee te werken. Ze hebben ook een leuke fan app, lees daar eens meer over op de site. Diverse cases kunt u op de site terug vinden en ook een demo filmpje bekijken.

Wilt u meer weten over deze inwerk app?

Neem dan eens een kijkje op deze site, dan weet u precies waar ik het over heb als ik zeg dat deze app super fijn en handig is om mee te werken. Het inwerken van een nieuwe medewerker is nog nooit zo makkelijk geweest. Ons bedrijf is super blij en tevreden met deze app, hadden we het maar eerder gevonden zeggen we nu. Een leuk bedrijf ook met lieve medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Interesse in deze leuke en fijne app?

Neem dan eens een kijkje op hun site, want:

  • Ze bieden een fijne inwerk app aan
  • Ze hebben ook een mooie fan app
  • U kunt eerst een demo aanvragen

Heel fijn dat dit allemaal mogelijk is, we hebben er echt super veel aan en zullen deze app blijven gebruiken. Wat een uitkomst, het neemt ons zoveel werk uit handen!