Timemanagement tips

U bent met van alles bezig, en alle verschillende dagelijkse taken lopen door elkaar heen. Het is moeilijk prioriteiten te stellen, en uw mailbox loopt overvol met klanten die een reactie terug verwachten. U moet veel verschillende dingen doen verspreid over veel verschillende dagen. Door onze 101 time management tips stop dit hier nu direct! Door time management  tips leert u uw dag netjes in te plannen, waardoor u meer rust behoud in het dagelijks leven en al uw taken op tijd af kan ronden. Deze tips werken alleen als u uw best doet om ze in te zetten, en hierdoor rust in uw leven pakt. 

Timemanagement, onderdeel van tijdwinst

U kan niet overal tegelijk zijn, en niet alles tegelijk doen. Bij Timemanagement, onderdeel van Tijdswinst zijn wij hier maar al te bekend mee. U moet prioriteiten stellen en keuzes maken. Voor duidelijkheid, moet u overzicht krijgen over wat er allemaal gebeurd op een normale dag voor u. Kom hierachter met de volgende 5 tips:

  1. Zorg voor de juiste motivatie. Vraag u zelf af: Op welke manier krijg ik er baat bij om controle te krijgen over mijn tijd en taken, en wat voor effect heeft dit op mijn nabije omgeving?
  2. Maak uw hoofd leeg met een gedachtendump! Pak een leeg kladblok, en schrijf gedurende een half uur alles op wat in uw hoofd komt. Ga volgens onze triggerlijst na of u alles heeft gehad. 
  3. Ga na waar uw aandacht ligt. Neem een dag of tijdstip van een dag gedecideerd aan het stellen van prioriteiten voor een dag, week of uur. Welke zaken zijn er bij gekomen, en welke zijn relevant?
  4. Altijd druk? Verander uw mindset! Hoe zou u voelen als u helemaal niks te doen heeft op een dag, geen verantwoordelijkheid heeft en geen tijdbesteding? Stel uw prioriteiten!
  5. Gebruik Braintoss. Deze app zorgt er voor dat u snel en gemakkelijk zaken kan opslaan, en toe kan voegen aan uw gedachtendump. Spreek of voer snel een memo in op de app. 

Als u eenmaal de motivatie heeft, kan u de andere tips gaan gebruiken op onze website. Zo staan er tips voor het helpen van vinden van prioriteiten en ook voor het indelen van uw dag. 

De meest recente tips

Bij Tijdwinst werkt ons personeel dagelijks aan de beste nieuwe tips, tricks en adviezen vinden op het gebied van time management. Daarom wordt onze website indien nodig bijgevuld met de nieuwste time management tips. Ook bieden wij een cursus aan, die u en uw collega’s kan helpen op het gebied van tijdswinst. Ook bieden wij gastsprekers en andere services aan die u kunnen helpen. Heeft u interesse? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

Bekijk nu al onze timemanagement tips, en vind dé oplossing die het beste bij u past. Een geordende werkplek, geordende gedachten gang en een goed schema kunnen uw leven veranderen. Weg zijn de dagen van stress, alles door elkaar doen en te veel werk. Bekijk nu onze tips of vraag een van onze experts om advies. Timemanagement tips zijn een belangrijk iets, en daarom werken wij elke dag aan verbetering bij Timemanagement.