Lees je documenten op topsnelheid dankzij een cursus snellezen

Op het moment dat je aan de slag moet met een stapel documenten of dossiers, dan ben je in wezen niet voor je plezier aan het lezen. Het is bij het lezen van documenten en dossiers niet zo dat je een lekker glas wijn erbij pakt en jezelf op de bank installeert met een dekentje, terwijl de open haard lekker aan het branden is. Als dat wel het geval was, dan zou je het immers ook niet erg vinden als je lekker traag door de documenten zou gaan. Hoe langer het duurt, hoe langer je er inmiddels van kunt genieten. Maar een document is geen goed boek waar je jezelf helemaal in kunt verliezen. Doorgaans zijn zakelijke teksten een noodzakelijk kwaad waar je even doorheen moet. Dit is niet zo erg als het een pagina met tekst betreft, maar je ziet doorgaans al vrij snel dat je met een stapel pagina’s te maken krijgt. Na een dossier volgt er al snel een tweede dossier. En niet veel later start je niet met 1 dossier, maar met 1 stapel dossiers. Hier moet je elke keer weer doorheen worstelen. Als je woord voor woord leest, dan is het een tergend langzaam proces. Daarom doe je er goed aan om een cursus snellezen te volgen bij tijdwinst.com. Via een dergelijke cursus snellezen kun je namelijk leren om sneller te lezen. Je leest dankzij een cursus snellezen niet langer woord voor woord, maar zin voor zin. Op den duur kun je volledige paragraven scannen en meteen de relevante inhoud eruit halen. Daar waar je eerst 5 minuten nodig had voor bijvoorbeeld 1 pagina, kun je dat die ene pagina na de cursus snellezen in 1 minuut door. 50 minuten aan leestijd wordt daardoor teruggebracht naar 10 minuten waardoor je dankzij de cursus snellezen dus 40 minuten aan tijd wint. Een cursus snellezen is dan ook zeker de moeite waard, aangezien je er veel efficiënter door kunt lezen. Daardoor win je tijd en deze tijd kun je dan ergens anders voor inzetten. Zulke stapels dossiers en documenten zijn dankzij de cursus snellezen veel minder grote obstakels. Kijk dan ook gerust eens op de website van snellezen.com indien je graag meer wilt weten over de mogelijkheden van de cursus. Je kunt via deze site meer lezen over de cursus en waar deze wordt gegeven. 

Meld je aan voor een cursus snellezen via snellezen.com

Indien je op zoek bent naar een goede cursus snellezen, dan kun je terecht bij tijdwinst.com. Via de website van snellezen.com lees je van alles over de cursus en kun je je ook meteen aanmelden. Je kunt ook naar tijdwinst.com surfen waar je je aan kunt melden voor verschillende cursussen zoals: 

  • Cursus gespreksvaardigheden
  • Cursus feedback geven
  • Cursus timemanagement

Deze en andere cursussen kun je volgen bij tijdwinst.com. Het is dan ook geen probleem om de website te bezoeken om na te gaan wat je mogelijkheden zijn. 

Meer weten? Surf dan naar tijdwinst.com

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, dan kun je voor algemene informatie terecht op tijdwinst.com en voor meer specifieke informatie kun je de site van snellezen.com bezoeken.