Heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen

Heftruck

Wilt u uw heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen? Dan bent u bij Kees de Vaan aan het juiste adres. Om een heftruck te mogen besturen moet u minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. U zult een 1-daagse cursus volgen waarin u zult leren om veilig met een vorkheftruck om te gaan. Bent u geslaagd voor de cursus, dan zal uw certificaat 5 jaar geldig zijn.

Heftruckcertificaat nabij Den Bosch

Voordelen heftruckcertificaat halen bij Kees de Vaan

Bij Kees de Vaan zult u altijd een vaste lage prijs betalen voor de cursus. Deze prijs is €150,- en hiermee weet u dus vooraf zeker wat u hiervoor kwijt zal zijn. Wij bieden daarbij ook gratis theorie aan voor thuisstudie. Hiermee kunt u thuis alvast oefenen voordat u bij ons op locatie de cursus komt doen. Als laatste bieden wij ook in-company trainingen aan en hiervoor komen wij dus bij u op locatie de cursus geven.

Binnen 1 uur uw heftruckcertificaat nabij Den Bosch halen

Zoals gezegd is het certificaat 5 jaar geldig en zult u na deze 5 jaar dus opnieuw de cursus moeten volgen. Voor deze ervaren medewerkers hebben wij de optie om deze cursus in 1 uur te halen. Deze cursus kan bij ons op locatie gevolgd worden, maar ook bij uw bedrijf. Op deze manier bespaart u veel tijd en geld. In plaats van dat uw werknemers een hele dag kwijt zijn aan de cursus zullen ze nu slechts 1 uur hiermee bezig zijn. Na het succesvol afronden van de cursus is het certificaat weer 5 jaar geldig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken. Zo heeft u snel goed opgeleid personeel op de heftruck rijden.

kees de vaan opleidingen